06-23582650 | info@dtwtimmerwerken.nl | WhatsApp

Over DTW Timmerwerken

Over DTW Timmerwerken

Heeft u een bouwplan wat gerealiseerd moet worden naar eigen idee? Of wenst u nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud? DTW timmerwerken kan dit voor u realiseren. Wij zorgen voor een goed advies, maatwerk en een scherpe offerte

Door een brede kennis en goede samenwerking met onze partners kunnen wij aan uw wensen voldoen. Voor, maar ook tijdens de bouwwerkzaamheden kunt u uw wensen kenbaar maken. Er is altijd ruimte voor overleg. DTW timmerwerken bespreekt van te voren met u het plan van aanpak zodat u duidelijk weet wat u te wachten staat. Omdat situaties niet altijd te voorspellen zijn (denk bijvoorbeeld eens aan het weer) is het belangrijk dat er duidelijk is wat een richtlijn inhoud en tot hoe ver een situatie werkbaar is zodat u niet voor verassingen komt te staan.

DTW timmerwerken is van af 2009 officieel montagepartner en getraind bij VELUX Nederland, ook is DTW Timmerwerken vanaf 2009 lid van VLOK, www.vlok.nl. Dit is een vereniging van klussenbedrijven. Hiermee kan de kwaliteit van het werk gegarandeerd worden. Ook kunt u ergens op terug vallen, mochten er geschillen ontstaan tijdens of na de werkzaamheden. Dit geeft u een extra garantie. Werk kan worden uitgevoerd op regie basis of in een aangenomen werk.