06-23582650 | info@dtwtimmerwerken.nl | WhatsApp

VELUX

DTW timmerwerken is gecertificeerd in het monteren van Velux-dakramen. Wilt u uw zolder omtoveren tot een schitterende woonruimte? Dan kan DTW timmerwerken u nuttige tips geven voor het plannen van uw verbouwing. Een reden voor het plaatsen van een Velux-dakraam kan zijn:

1. Daglicht, uitzicht, ventilatie

Het inbouwen van een VELUX dakraam zorgt voor frisse lucht, daglicht en een fantastisch uitzicht op uw zolder. Of u nu een complete zolderverbouwing van plan bent of uw huidige zolder gewoon levendiger wilt maken met meer daglicht.

2. Waardevermeerdering

Een zolderverbouwing zorgt niet alleen voor meer daglicht en ventilatie, maar vaak ook tot een waarvermeerdering van uw woning. Een zolder als verblijfsruimte telt bij de taxatie van uw woning namelijk voor 100% mee, waar een opslagruimte voor slechts een derde meetelt

Acties

DTWTimmerwerken heeft verschillende acties op het gebied van VELUX artikelen. Kijk voor onze acties op de actie pagina. DTW timmerwerken plaatst diverse type dakramen. Voor de verschillende type dakramen kunt u kijken op www.velux.nl. Voor advies van het plaatsen van een dakraam kunt contact opnemen met ons:

072 5616506 / 06 23 58 26 50
info@dtwtimmerwerken.nl

U kunt ons ook vinden via Proflink. Proflink is een systeem op internet waar de consument in contact kan komen met een getrainde en betrouwbare professional. Voor de consument betekent Proflink gemak.