06-23582650 | info@dtwtimmerwerken.nl | WhatsApp

Repair Care

Repair Care

Op het gebied van houtreparatie werkt DTW Timmerwerken met de producten en werkwijzen van Repair Care. Repair Care heeft namelijk een uniek systeem ontwikkeld waarmee hout op een duurzame manier hersteld wordt. Daarnaast kunnen ook preventieve werkzaamheden uitgevoerd worden om houtrot in de toekomst te voorkomen. Kenmerkend voor de producten van Repair Care is dat ze duurzaam elastisch en vochtbestendig zijn. Hierdoor zijn reparaties, nadat ze overschilderd zijn, niet meer zichtbaar. Bovendien gaan de gerenoveerde kozijnen niet meer kapot; ze gaan minstens de verdere levensduur van het kozijn mee.

DTW Timmerwerken verzorgt ook uw houtrot reparaties

Zijn uw kozijnen ook toe aan onderhoud en wilt u duizenden euro’s aan vervangingskosten besparen? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Omdat goede producten alleen niet voldoende zijn voor het juist uitvoeren van een reparatie leidt Repair Care al jarenlang schilder- en klusbedrijven op. DTW Timmerbedrijven is door Repair Care opgeleid en hierdoor prima in staat u te adviseren over zowel reparatie als preventie!

Waarom repareren in plaats van vervangen?

Complete vervanging van kozijnen is duur en onnodig. Er is minder overlast bij reparatie dan bij vervanging omdat kozijn en ruit tijdens de werkzaamheden gewoon in de gevel blijven zitten. Gemiddeld is 95% van het hout van een kozijn met houtrot schade in goede staat. Dit hoeft dus helemaal niet weggegooid te worden. Bovendien zorgt productie, vervoer en plaatsing van een nieuw kozijn voor meer belasting van het milieu dan wanneer alleen het beschadigde deel gerepareerd wordt.

DTW Timmerwerken verzorgt ook uw houtrot reparaties